Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font

Novetats

La piulada de... David Llada @davidllada

Correu Imprimir PDF

david_llada_1

"Something that makes people put their smartphones down, gather together, and think by themselves, can't be a bad thing" #chess

 

La classe de dilluns 23 serà telemàtica

Correu Imprimir PDF

logogerunda

 

Pendents de rependre els cursos prresencialment

Estem a l'espera de rebre conformitat per rependre els cursos amb caràcter presencial (com sabeu utilitzem instal·lacions municipals). Per aquest motiu la classe de dilluns 23 de novembre manté el caràcter telemàtic. Donarem instruccions en breu en relació al grup dels dimecres i dels dijous.

 

Mauro Alonso participa de la victòria de la selecció catalana sub12

Correu Imprimir PDF

mauro_alonso_cat_nav

Cap de setmana amb un Catalunya-Navarra sub12, amb en Mauro en joc

 

Reunió de clubs gironins dimecres 25 de novembre

Correu Imprimir PDF

logo_catalana

 

A les 20.30h

Els clubs de la delegació territorial gironina hem estat convocats a una reunió telemàtica, amb caràcter previ a l'assemblea de clubs prevista per dissabte 28 de novembre.

 

Resultats de les Ràpides de dissabte per la tarda

Correu Imprimir PDF

logo_chess_com

 

El 117è torneig on-line d'enguany

Els dissabtes per la tarda organitzem un torneig de ràpides a les 17h. El darrer va ser dominat per en Luis Enrique Valle, a continuació Carles Serra i Leo Valle va ser el tercer. Després Quim Mundet, Mauro Alonso i Dalmau Palahí. Constatem que alguns dels nanos del club estan jugant amb regularitat. Molt bé!

 

Match contra l'escola de l'Olot

Correu Imprimir PDF

logo_olot

 

Satisfactori amistós del dissabte 21

Avui dissabte hem organitzat una "batalla d'equips" amb l'escola del club d'escacs Olot. Estem mirant d'intensificar activitats per a jugadors de diferents nivells (estem una mica condicionats per les edats, el nombre de contrincants...). Creiem que el d'avui, com el de fa vuit dies, enfront l'Hostalric ha estat activitat entretinguda (el resultat és secundari). Si la setmana passada varen participar-hi deu nanos dels dos clubs, avui la xifra ha estat d'una vintena (Guim Ibañez, Martí i Roger Castilla, Jan Lorente... entre d'altres).

 

Resum de la 1a Jornada sobre Esport Inclusiu

Correu Imprimir PDF

dialeg_esport_inclusiu

Resum: Diferentes expertos protagonizan un diálogo abierto sobre deporte inclusivo | Granés Fundació

 

Resultats dels tornejos a les classes on-line

Correu Imprimir PDF

logo_chess_com

 

Tornejos d'aquesta darrera setmana

Als grups on-line de dilluns, dimecres i dijous organitzem una estona de competició. Dilluns varen destacar en Pau Amich i en Roger Rayo. Dimecres, el podi va ser per en Marc Mallorquí, en Liam Valle i l'Ignasi Vilasaló. En el torneig de dijous alguns noms repetits: Liam Valle, Dalmau Palahí i Marc Mallorquí. L'activitat no s'atura!

 

Com afrontar la Lliga 2021?

Correu Imprimir PDF

interrogant

 

Els escacs afrontem la temporada més incerta

Papereta difícil per l'assemblea de clubs del 28 de novembre. La propera temporada acumula incerteses de tot tipus. En primer lloc la situació sanitària i en relació a aquesta tot el que se'n deriva: calendari, disponibilitat de locals municipals, nombre de llicències, equips...

La FCE planteja jugar la Lliga Catalana al segon trimestre però no són poques les veus que suggereixen endarrerir-ho fins a la tardor (hi ha versions més derrotistes encara). Sens dubte la Lliga Catalana és el pal de paller de les competicions a casa nostra i, a mica que les circumstàncies ho permetin, cal preservar el principal torneig del nostre calendari. En depèn la FCE, els clubs... els escacs catalans.

La temporada 2021 es presenta tan incerta que requereix solucions imaginatives ni que sigui per superar un any d'impàs. Caldrà valorar si normativament és factible alterar, per força major, l'estructura de les competicions (per bé que la ressolució de la temporada 2020 ja suposa un precedent, entès per tothom, per tancar una competició i adaptar-se a un guió imprevist).

Quin tipus de solucions imaginatives? Algunes idees: flexibilitzar les aliniacions de DH (adjudicar les "creus" a posteriori, a mesura que els jugadors participin a la màxima categoria) i potser reduir el nombre d'escaquers a les categories territorials (quatre escaquers a totes les categories de primera territorial en avall?). Qui sap si permetre que els equips pactin matxos no-presencials (caldria veure a quines categories i només com a possibilitat: potser estariem disposats a pactar tots els Olot-Gerunda i viceversa a distància, abans del sorteig del calendari donats els molts quilòmetres i la total confiança). Fins i tot replantejar els dissabtes per la tarda (el cost d'oportunitat d'un diumenge de gener o de maig és ben diferent)... Suposo que s'entendrà que no hi ha cap mena d'interès espuri més enllà de mirar de preservar equips, clubs i categories... perque si no som imaginatius en aquesta bugada hi podem perdre molts llençols.

sala_de_joc_equips

 

Xarxa de Mat retransmetrà l'assemblea de clubs del dia 28

Correu Imprimir PDF

logo_xarxa_de_mat

 

Reunió en obert

L'assemblea de clubs de la Federació Catalana d'Escacs del proper 28 de novembre serà retransmesa pel programa Xarxa de Mat. Així ho ha confirmat el periodista Víctor Collell, presentador del programa que s'emet a les xarxes. L'assemblea serà telemàtica i només un representant de cada club podrà dir-hi la seva (veu i vot). En paral·lel, Xarxa de Mat obrirà la possibilitat a que tots aquells escaquistes que ho desitgin puguin sentir el que es debatrà (sense veu i sense vot però de primera mà). En fi, segur que la proposta serà un èxit. Quan ens acostem a la data us facilitarem l'enllaç.

 
Més articles....


Pàgina 1 de 538

La frase de la setmana

"Els errors estan a l'escaquer esperant que els facis"

X.Tartakover

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Usuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

T'agrada la solució de com acabar la Lliga Catalana?
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com