Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font

Novetats

Divendres 29 i dilluns 1 no hi ha classe

Correu Imprimir PDF

escola

 

Dies festius

Us recordem que s'aturen els cursos aquest cap de setmana de Fires. Ni divendres, 29 d'octubre, ni dilluns, 1 de novembre, hi haurà classe. Tanmateix el club romandrà tancat el dissabte per la tarda.

 

Dos equips del club al Campionat de Catalunya d'Edats

Correu Imprimir PDF

cartell_camp_catalunya_equips_2021

 

Gerunda sub12 i Gerunda sub16

Presentem dos equips als Campionats de Catalunya d'Edats per Equips. Un a la categoria sub16 i un a la sub12. Ambdós formats íntegrament per jugadors del club (no hem fet ús de la possibilitat d'aglutinar jugadors d'altres clubs). Es va intentar formar un tercer equip, però no ha estat possible.

Es jugarà del dissabte 30 d'octubre al dilluns 1 de novembre a Santa Susanna, al Maresme. S'ha previst que el torneig es disputi a doble ronda diària: una partida pel matí i una per la tarda. Cada equip haurà d'aliniar a quatre escaquistes. Com a club gironí valorem molt positivament que les competicions d'edats es distribueixin equitativament pel territori i que alguna d'aquestes es disputi a la zona "nord".

Encapçalarà l'expedició gerundenca en Luis Enrique Valle, que farà les funcions de delegat dels dos equips. Molts ànims a tots i que disfruteu d'aquests tres dies d'escacs!

 

El Gerunda F lidera el seu grup a l'Interclubs

Correu Imprimir PDF

gerunda_f_interclubs

Jugades 3 rondes anem al capdavant: Eva, Antoni, Adrian, Marta, Pere, Juli, Xevi i Pere

 

El Gerunda F repeteix victòria

Correu Imprimir PDF

logo_interclubs_2021

 

3ª Volta Interclubs

Victòria del Gerunda F enfront l'Olot E amb victòries parcials de Juli Villa i Xevi Torres, mentre que Pere Naspreda i Pere Besalú varen entaular. L'equip ha sumat els tres diumenges (un dia era per vacant) i encapçala la classificació empatat amb el Palafrugell B. Pitjor sort pel Gerunda C que va perdre en l'altre duel amb un equip olotí. L'únic gerundenc que va puntuar a l'equip va ser en Javi Bonilla.

El Gerunda A va perdre a Sant Cugat, amb un marcador més ampli que el que es va veure en joc. Taules de Luis Enrique Valle defensant el primer escaquer enfront el Mestre Internacional Michael Rahal.

Sant Cugat A - GERUNDA A    3'5 - 0'5
Olot C - GERUNDA C    3 - 1
Olot E - GERUNDA F    1 - 3
 

Torns per la barraca de Fires

Correu Imprimir PDF

cartell_fires_2021

 

Estem buscant col·laboració per cobrir diversos torns

Com sabeu el Club d'Escacs Gerunda participem de la Barraca Col·laborativa que enguany hi haurà al Passeig de La Copa. Quinze entitats ens coordinem per atendre els diferents torns. Fem una crida a tots els gerundencs a participar en algun dels torns.

Com hem explicat d'altres vegades, els fons obtinguts a les barraques de Fires ens permeten des de mantenir les quotes "congelades" els darrers anys, assumir despeses pròpies de Divisió d'Honor, pagar inscripcions dels equips (adults i nanos), material i un llarg etcètera. El cost federatiu d'una llicència Sènior és de 38€, de manera que aconseguir que la quota anual del club (llicència federativa inclosa) es mantingui en 50€ suposa un gran esforç.

Una dada: la temporada 2019 (obviem el 2020 per la pandèmia) el club va assumir més de 1.200€ en costos d'inscripcions d'equips i quota de club (140€ la Minicopa, 540€ Campionat de Catalunya d'Equips de sub8 a sub18, 340€ Lliga Catalana, 187€ quota club...). És fàcil d'entendre que ens convé a tots col·laborar amb la barraca pel benefici econòmic que se'n deriva.

 

Victòries de Javier Castrillón i Leo Valle a l'Absolut Gironí

Correu Imprimir PDF

cartell_absolut_2021

 

5ª Volta Absolut Gironí

Ahir es va disputar a Olot la cinquena ronda del Campionat Territorial Gironí. La partida entre els dos primers jugadors del rànking: Abel Lázaro (Figueres) i Luis Enrique Valle (Gerunda) es va resoldre en favor de Lázaro, que li suposa el lideratge de la prova en solitari (4'5 punts de 5). Luis Enrique queda amb 4 punts (líder del torneig fins avui), com també en Javier Castrillón i en Leo Valle, que ahir varen guanyar les seves respectives partides (enfront Arnau Clot del Santa Eugènia i Arnau Vila del Figueres). En resum: tres gerundencs a les quatre primeres taules, la propera setmana (encara es jugarà a Olot). De moment no hi ha enfrontaments directes entre companys de club. Ja podeu consultar els aparellaments.

Chess-Results Server Chess-results.com - TERRITORIAL ABSOLUT DE GIRONA 2021 (267045)

javier_castrillon_absolut_2021

 

Ronda d'Interclubs a Sant Cugat i a Olot

Correu Imprimir PDF

logo_interclubs_2021

 

Triple desplaçament

Aquest diumenge pel matí els tres equips del Gerunda a l'Interclubs es desplacen. És la tercera ronda d'una competició prevista a set voltes (s'allargarà fins a finals de novembre). El primer equip (Luis Enrique i Leo Valle, Martí Mayo i Dani Molina) és avui a Sant Cugat. Els altres dos equips gerundencs s'enfronten a filials de l'Olot, a la seu garrotxina. Els nostres equips alinien a Marc Baig, Josep Serra, Pau Amich i Javi Bonilla, el Gerunda C, i per l'altra a en Juli Villa, Pere Besalú, Xevi Torres i Pere Naspreda com a jugadors del Gerunda F. El tercer equip és el més ben classificat, hores d'ara.

Sant Cugat A - GERUNDA A
Olot C - GERUNDA C
Olot E - GERUNDA F
 

Mauro Alonso 44è a l'Europeu sub10

Correu Imprimir PDF

mauro_alonso_2021

La victòria enfront l'austriac Wallinger permet tancar l'Europeu sub10 en 44ª posició de 108 participants

 

Recta final de Mauro Alonso a l'Europeu

Correu Imprimir PDF

logo_european_chess_union

 

Amb la meitat dels punts a falta d'una partida

Millora substancial d'en Mauro a mesura que avança el Campionat Europeu que juga aquests dies des de la subseu de Ciudad Real. D'inici, el gerundenc no es va adaptar del tot bé a la modalitat híbrida, cometent algun error dels que en tennis anomenen "no forçats". Derrotes els dos primers dies de competició (0 de 3) que en Mauro ha sabut reconduir amb quatre victòries en les cinc partides posteriors. La victòria enfront el portuguès Jesús Rosa a la 8ª el deixa amb opció de poder superar el 50% (4 de 8) i situar-se -ni que sigui per la mínima- dins la meitat superior del quadre. Segur que aquest campionat haurà estat una experiència ben positiva, i que el temps ens demostrarà que els dominadors de la propera dècada hi participaven.

Chess-Results Server Chess-results.com - European Youth Chess Championship 2021 - Open 10

mauro_alonso_europeu_2021_2

Curiosa imatge de la sala de joc: participant a distància sota la supervisió d'àrbitres i càmares

 

Victòria del Mollet a Pla de Palau

Correu Imprimir PDF

logo_interclubs_2021

 

2ª Volta Interclubs

Els tres equips del club en aquesta competició varen coincidir a Pla de Palau aquest diumenge. El Gerunda A va patir la superioritat del Mollet (170 punts de diferència per escaquer amb el MI Sosa de primer jugador i el MI Garriga de segon). El clar marcador de 0-4 no deixa espai pel dubte.

De signe ben diferent varen ser els altres dos enfron taments. El Gerunda C va imposar-se per la mínima a l'Alt Empordà amb victòries de Marc Baig i de Carles Fontan. El Gerunda F va superar el Figueres F que venia amb una vacant, cedint només unes taules. Eva Alsina i Adrian Hidalgo varen aconseguir el punt sencer.

GERUNDA A - Mollet A1    0 - 4
GERUNDA C - Alt Empordà A    2'5 - 1'5
GERUNDA F - Figueres F    3'5 - 0'5
 
Més articles....


Pàgina 1 de 568

La frase de la setmana

"Els escacs són la llengua materna de Capablanca"

Reti

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Torneig Interclubs per Equips (Torneig per equips, 10/17/24 octubre i 7/14/21/28 novembre)

Zona vipUsuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

Quin és l'escaquista de la Història que més t'ha impactat?
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com