Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


7è Torneig de Canohès (Catalunya Nord)

Correu Imprimir PDF

quimmundetDestacada presència del CE GERUNDA en el torneig d'escacs actius de Canohès, organitzat pel club Echiquier Diabolique.

El proppassat diumenge 2 de juny es va disputar la setena edició del torneig de Canohès, competició consistent en un suïs de vuit rondes a ritme de vint minuts finish per jugador. Del CE GERUNDA ens vàrem desplaçar quatre jugadors (Carles Serra, Jordi Àlvarez, Jordi Gusó i Quim Mundet) a més d'un representant del Salt i Girona (Jaume Mundet).

La victòria final va ser per en Jaume Mundet que va fer valdre el seu millor progressiu dins d'un grup de quatre jugadors, tots ells amb sis punt i mig. A continuació, en cinquè lloc, en Carles Serra va demostrar novament que es sent molt còmode en competicions d'aquesta mena. Va aconseguir sis dels vuit punts possibles, només perdent amb el vencedor de la prova. El suïs va fer que Gusó i Serra juguessin en la penúltima ronda, produint-se un resultat que no afavoria a cap dels dos: unes taules acordades sota la pressió dels rellotges digitals que, en el darrer moment, marcaven dos i quatre segons. Jordi Álvarez va tenir un començament molt fluix aconseguint només mig punt en les dues primeres rondes i, encara que va anar progressant fins a les primeres taules.

 

canohes

 

El guanyador de dues edicions anteriors, l'Albert Negre, només va poder quedar en setena posició. Considerem també remarcable l'actuació de joves locals classificats entre els primers llocs. Segons vàrem constatar, Echiquier Diabolique cuida especialment els escacs de base.

Més enllà d'un dia d'escacs volem destacar la bona acollida que ens va dispensar el club organitzador que, en un ambient molt casolà, va tenir detalls amb els nostres representants que des d'aquí no volem deixar d'agrair (que quedi clar que no només ens referim a les ampolles de vi amb que ens varen obsequiar). Aquesta bona experiència assegura que en properes edicions ens tornarem a acostar a Canohès. Aprofitem també per convidar als amics de Echiquier Diabolique als propers Escacs Actius de Fires, que el GERUNDA organitza cada any (les dates definitives les trobareu més endavant en aquesta mateixa web).

Classificació Final:

1.Jaume Mundet, Christine Flear (MIF), Michel Diakonov (CF) i Yannick Tisseyre, 6'5 punts.
5. Carles Serra, Mehdi Ouakhir (CF), Albert Negre (CF) i Romain Csomos, 6 punts.
9. Igor de la Torre, Serge Dauen, Patrice Belluire (CF), Jordi Gusó... 5'5 punts.
...
27. Jordi Álvarez, 4'5 punts.
32. Joaquim Mundet, 4 punts.


Fins a 74 participants

 

La frase de la setmana

"Hi ha dues classes de sacrificis: els correctes i els meus"

Mihail Tahl

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Zona vipUsuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

El que trobo a faltar a les xarxes és...
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com