Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


Ramon Llorenç guanya el Xè Campionat d'Aficionats

Correu Imprimir PDF

LogoGerunda

Arribem a la desena edició

Nou curs i nova edició del Campionat d'Aficionats. Les característiques d'aquest torneig fa que anem veient jugadors diferents (la limitació d'elo, per preservar-ne el caràcter aficionat, comporta amb el temps que alguns participants superen el sostre de 1799 punts que hi tenim fixats). Ja us avancem que el mes de novembre esteu convocats per l'onzena edició. A través de la nostra web estareu informats.

x_aficionats_1

Bona participació

Aquesta vegada han estat trenta-tres els participants. De totes les edats, alguns federats i d'altres jugadors més ocasionals. S'ha donat la circumstància que han jugat algunes famílies senceres. És el cas de la família Mallol (4 jugadors) o els Torres (eren tres), per citar dos exemples. A ells i a tota la resta volem agrair que triessin passar la tarda amb nosaltres. Tots plegats hem passat una bona tarda al Centre Cívic Pla de Palau.

S'han disputat set partides a ritme de 12 minuts amb un petit increment de temps per jugada. La puntualitat a l'inici i la bona col·laboració de tothom per donar resultats (escurçant les esperes) ha permès jugar moltes rondes i acabar a una hora molt i molt raonable.

x_aficionats_2

Sorpreses agradables

El torneig ens ha deixat veure en acció a nous valors: Fran Salmeron, Marc Bosch, Bru Planella, Diego Atance, Eduard Martos...

El campionat, però, l'ha guanyat en Ramon Llorenç, un estudiant mallorquí que ha vençut amb solvència les seves partides. Només ha cedit unes taules a l'Eli Pons en una posició amb igualtat de material però en que ella estava superior. Els 6'5 punts en 7 partides han donat el campionat a en Ramon. A continuació, l'Aleix Torres amb 6 punts ja que només ha perdut amb el campió.

x_aficionats_4

Completa el podi en Richard Coll. Sense fer soroll ha aconseguit 5'5 punts guanyant la darrera partida. Obté premi també en Jordi Farrús i en Ferran Torres. Es fa mereixedor de la darrera copa el figuerenc Jordi Mallol que tota la tarda ha estat batallant entre els primers taulers. Tenien premi els tres primers i els tres millors sub16.

Menció especial per l'Adrià Barris amb el Bucholz més alt (aquest sistema ens diu qui ha jugat amb jugadors forts). Víctor Gala, Fran Salmeron, l'Adrià Barris i l'Eli Pons han fregat els premis, molt bon campionat tots ells. D'haver puntuat en la darrera partida haguessin entrat a la zona de les copes.

Algunes fotografies del torneig

Acabem aquesta petita crònica amb algunes fotografies d'aquest dissabte d'escacs (hem mirat de que més o menys hi sortís tothom).

Pels que no sou del club aprofitem per dir-vos que tots els dissabtes per la tarda a partir de les 17h (també el dimecres) el club té les seves portes obertes per jugar informalment.

x_aficionats_6     x_aficionats_7

x_aficionats_8     x_aficionats_9

Una darrera fotografia obligada amb els guanyadors d'aquesta edició, juntament amb els organitzadors. D'esquerra a dreta: Josep Serra, Jordi Farrús, Ferran Torres, Aleix Torres, Richard Coll, Quim Mundet, Jordi Mallol i Ramon Llorenç.

x_aficionats_5

 

 

La frase de la setmana

"Potser el tret característic més important que un jugador necessita sigui un pervers sentit del humor"

GM Tony Miles

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Zona vipUsuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

El que trobo a faltar a les xarxes és...
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com