Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


Gerunda 9 - Sant Feliu 1

Correu Imprimir PDF

La implacable llei del elo

El resultat d'avui és un dels més contundents que recordo de l'equip A en els últims anys. Les nostres opcions de mantenir-se passaven sí o sí per guanyar al Sant Feliu i ho hem fet amb escreix, confirmant la superioritat sobre el paper del nostre equip.

Curiosament el primer resultat en decidir-se ha estat la única derrota del dia, la d'en Marc, el seu rival li ha muntat un bon atac que en Marc no ha sabut defensar adequadament. Res a dir.

Però era només un miratge. Al cap de poc m'he aixecat a mirar les partides i n'he vistes algunes amb peó de més per nosaltres, petits aventatges que donaven peu a pensar en un resultat favorable. M'he tornat a asseure i de tant en tant donava un cop d'ull a les patacades de la partida d'en Huici, el que ha començat com una Benoni ha derivat en un Morra salvatge amb reminiscències al gambit Göring... en resum, diversió garantitzada.

Al cap d'una estona aixeco el cap i veig en Gusó que em fa amb les mans que anem 4 a 1. Efectivament, les partides s'anaven decantant a favor nostre, pintava molt bé. En aquestes que en Huici li fa escac al seu rival i el seu rival li contesta amb un altre escac... dos escacs al rei simultàniament, posició il.legal... però en Huici no ho veu i apunta la jugada i comença a barrinar... l'altre tampoc se'n ha adonat... jo i l'Àlvar ens ho mirem i flipem, és clar, no es pot dir res... en aquestes que el rival d'en Huici se'n adona però s'ho calla per allò de si cola, cola... i al cap de pocs segons en Huici també se'n adona i el seu rival abandona... i tots respirem més alleujats.

Mica a mica van queient tots els punts, inclòs el de la meva partida. Amb 8 a 1 només queda l'Andreu, que amb peó de més i final d'àlfils de mateix color aconsegueix maniobrar adequadament per tal de guanyar-li les caselles al àlfil rival i aconseguir capturar tota la peonada del rival. 9 a 1 i es baixa el teló.

Els altres resultats de la lligueta no acaben d'aclarir la situació, el Comtal ha guanyat al Reus i l'Andorra encara no se sap què ha fet... encara està tot per decidir.

Salutacions.
 

La frase de la setmana

"Hi ha dues classes de sacrificis: els correctes i els meus"

Mihail Tahl

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Usuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

Què opines de "l'afer Rausis"?
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com