Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


I diumenge... el Campionat per Equips

Correu Imprimir PDF

logo_catalana

Diumenge 29 de gener la primera volta

Falten cinc dies pel començament del Per Equips 2012. El Gerunda A i el B s'han reforçat i haurien de lluitar a la primera meitat de la classificació. equips_2010_4Ja l'any passat varen fregar playoff uns i s'hi van classificar els altres. Les temporades no tenen perque assemblar-se però estem esperançats. 

El campionat serà molt exigent pels següents equips del Gerunda (el C debuta a Preferent i el D a Primera Territorial) i per tant l'objectiu és senzillament mantenir-nos.

Els nostres equips de Segona Territorial (el Gerunda E i el F) ja són "patidors" habituals, atesa la dificultat de mantenir categoria amb un cinquè i un... sisè equip que assumeixen les vacants de tots els superiors. Veurem si es possible conservar la Segona abans del seu "desdoblament" en el 2013.

Amb el Gerunda G i H l'intenció és rodar nous jugadors a una Tercera Territorial on cada any hi ha equips amb clara vocació d'ascens. A priori, no és el nostre cas. El G va ser una de les sorpreses positives del 2010, ja que mb el seu ascens ens va permetre compensar llavors el descens d'un dels equips de Segona.

Els equips sub12 de Tercera (Gerunda I i següents) comencen d'aquí unes setmanes.equips_2010_3 A mesura que ens hi acostem ja donarem les informacions oportunes. Com sabeu és un grup de Tercera Territorial sub12 i amb un límit d'elo de 1850 punts.

Estem preparant les aliniacions

L'inici de temporada és sempre exigent organitzativament: cal parlar amb tothom, començar a lligar aliniacions, desplaçaments, mentre es tramiten les noves llicències federatives... Arrencar suposa parlar/escriure's amb més de vuitanta jugadors els dies previs, de manera que si algú encara no ha tingut notícies del club (Josep Serra i Quim Mundet, principalment) pot avançar-se contactant amb nosaltres ( Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la   o 660598283).

Insistim: comptem amb tothom (sense restriccions d'edat o de nivell). La temporada és llarga i hem inscrit un nombre d'equips suficients perque tothom que vulgui jugar pugui fer-ho. Si no has rebut notícies nostres pots avançar-te, perque fins divendres no esperem tenir els vuit equips lligats.

I una observació que val per tot el Campionat: si algú en el darrer moment té disponibilitat per jugar pot dir-ho igualment, malauradament a vegades també tenim baixes d'última hora!

 

La frase de la setmana

"Ajudeu les vostres peces, perque us ajudin"

Paul Morphy

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

XIIè Campionat Nadalenc d'Escacs Infantil (Girona, 27 i 28 de desembre al Centre Cívic Pla de Palau)

Zona vipUsuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

El que trobo a faltar a les xarxes és...
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com