Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


Una ullada als equips classificats pels play-offs

Correu Imprimir PDF

logo_catalana logo_lliga_catalana
A partir del 4 de maig

Els guanyadors de cadascun dels grups de la Lliga Catalana començaran a partir del dia 4 de maig els play-offs per determinar el Campió de Catalunya de les respectives categories. El dia 28 d'abril coneixerem el rival del Gerunda A al Play-off pel títol de Segona Divisió i el dia 29 si es juga a Girona o ens toca desplaçar-nos.

Equips classificats

Aquests són els equips classificats a les diferents categories. La FCE demana que es confirmi la participció (podria haver-hi alguna renúncia, que no seria coberta). El Gerunda A ja ha confirmat la seva participació a partir del dia 4 de maig.

Primera Divisió: Terrassa i Mollet.cugat_3

Play-off ascens a Divisió d'Honor: Catalunya i Sant Martí.

Segona Divisió: Gerunda, Sant Cugat, Jake i Gran Penya. Foto, per cert, del playoff del 2012 quan el Gerunda B va anar a Sant Cugat.

Preferent: Aragonés, Catalunya B, Taradell-Centelles, Banyoles, Castelldefels, Balaguer i La Ràpita. El Banyoles va dominar amb gran autoritat la Preferent Gironina i té equip per allargar la seva participació.

Primera Territorial: Canet, Calldetenes, Moià-Moianès, Sant Cugat B, La Colmena B, Lloret, Molí Nou, La Lira B, El Prat, Vilanovenc, Escola Salou. El campió gironí va ser el Lloret. Es trobarà en aquest play-off a rivals molt potents com el Sant Cugat B.

Segona Territorial: Llavaneres, Ullastrell, Montornès, Sant Pedor B, Sant Feliu C, EDAMI, Tres Peons F, Juneda, Calafell, Amposta, Platja d'Aro i Santa Pau. La Segona Gironina es troba repartida en dos grups: el Platja d'Aro va guanyar el grup sud i el Santa Pau el grup nord. Encara que el títol gironí va ser pels empordanesos, tots dos s'han guanyat el dret a participar als play-offs catalans.

Tercera Territorial: Diagonal Mar B, Argentona, Once Bcn B, Sant Cugat D, Badia B, Peón Doblado B, Molí Nou B, Castellbisbal, Sant Esteve, Banyoles C, Hostalric, CP Ponent, Valls C i Gandesana. Clarament l'Hostalric és un exemple de club amb potencial (pensem) per estar dos categories per sobre, només condicionat pel fons d'armari. Ha guanyat les trenta-sis partides disputades. El Banyoles C és l'altre guanyador de grup a les comarques gironines.

 

La frase de la setmana

"Hi ha dues classes de sacrificis: els correctes i els meus"

Mihail Tahl

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Usuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

Com s'ha de resoldre la Lliga 2020?
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com