Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


El Gerunda B salva la categoria

Correu Imprimir PDF

logo_lliga_catalana

 

Patiment i victòria a Figueres

Temporada costeruda del Gerunda B a Segona Catalana on l'equip ha deixat molta feina pel darrer moment. Es presentava el nostre equip a Figueres amb l'obligació de puntuar, tot esperant que el Malgrat i el Montmeló punxessin amb Santa Eugènia i Banyoles.

El Gerunda B va desplaçar a l'Empordà el millor equip de la temporada: un Javier Castrillon amb unes xifres impecables al primer escaquer i a partir d'aquí una aliniació pràcticament titular. castrillon_fernandezEl Figueres B va presentar una formació en línia amb el que ha estat la temporada, amb una incompareixença a la tercera taula (David Huici va sumar així el primer punt). Jordi Garcia es va trobar al davant una posició de l'Alekhine que havien comentat durant el desplaçament. Avantatge de qualitat i final treballadíssim. Alternança en els resultats. Perdem un punt al darrera... en Carles Serra guanya una aplaudida índia de rei... signa taules l'Andreu Mayo... i ens plantem amb un 4 a 5 a favor. Castrillon en joc. Ens valen les taules, però en Javier juga com sempre a guanyar. Francesc Parramon s'espera a fora, no vol mirar. Castrillon perd de vista el rellotge en dues ocasions que prem amb un únic segon a la pantalla. Els espectadors es miren (per una vegada Carles Serra i Xavier Saurina no són els protagonistes de les angúnies amb el temps). Victòria de'n Javier, l'equip guanya. El President Josep Serra bufa.

Missatges creuats amb jugadors d'altres equips. Es confirma la notícia. Resultats ajustats a favor dels nostres interessos: el Banyoles ha superat el Montmeló i el Santa Eugènia al Malgrat (algunes partides mereixerien una crònica apart). Algú pot pensar que és sobrer, però no. És de justícia agrair als dos clubs la tensió competitiva amb la temporada resolta. Sembla una obvietat però no ho és. També gràcies a ells l'any vinent el Gerunda B repetirà a Segona Catalana.

 

La frase de la setmana

"Mai s'ha guanyat una partida abandonant"

GM S. Tartakower

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Circuit Gironí Llampec On-Line (dissabtes vespre a partir 28/3/20, llampec)

Usuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

Dedicaràs part del confinament als escacs?
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com