Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


Dos equips gerundencs a tocar de podi

Correu Imprimir PDF

logo_camp_edats

 

Sub8 i sub16 no obtenen podi pels desempats

Avui han finalitzat els Campionats de Catalunya d'Edats per Equips. En dues categories (sub8 i sub16) hem fregat el podi, però malgrat haver obtingut els mateixos punts que el tercer classificat els desempats no ens han afavorit en aquesta ocasió.

El Gerunda sub8 ha sumat 11 punts d'olímpic (18 partides) els mateixos que el Montmeló, però amb un Bucholz inferior. Ens ha pesat els mals resultats de dissabte en que només vàrem aconseguir un punt en sis partides, però l'equip ha tingut opcions fins el darrer moment. El nostre equip ha estat format per Mauro Alonso, Liam Valle, David Rueda i Daniel Alba. Els quatre jugadors s'han repartit els tres escaquers. Hem estat quarts en una categoria amb 23 equips i en la que el vencedor ha estat el Mollerussa (15 punts de 18).

El Gerunda-Sant Gregori sub16 ha estat 5è de 19 equips, amb els mateixos matxos guanyats que el tercer (no anava per olímpic el sub16). L'equip estava format per en Miquel Farré del Sant Gregori i tres gerundencs: Biel Horta, Marc Jordà i Miquel Pou. Hem lluitat pel podi, però requeria puntuar enfront els dos matxos d'avui: ens ha faltat un punt més enfront el campió, un combinat del Montornès-Granollers-Canovelles (hem perdut 1 a 3, i ens calia haver empatat).

Tres equips gerundencs més han estat a Lloret. El Gerunda sub10 format per Marc Mallorquí, Dalmau Palahí, Martí Castilla, Iuri Solà i Antoni Alba ha estat 25è. Meritòria setena posició (de 28) pel Gerunda sub12 de Leo Valle, Dani Fernández, Roger Cstilla, Oriol Pallarès i Biel Xifra. El Gerunda sub14 ha estat 15è. Hi ha participat Bernat Xifra, Àlex Rueda, Oriol Pou i David Gay.

 

La frase de la setmana

"Ajudeu les vostres peces, perque us ajudin"

Paul Morphy

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Usuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

Com s'ha de resoldre la Lliga 2020?
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com