Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font

Novetats

Quarts al Campionat de Catalunya Llampec

Correu Imprimir PDF

logo_camp_cat_llampec_online

 

Àlvar Alonso ha estat el tercer millor jugador a DH

Primer diumenge de competició al Campionat de Catalunya Llampec. En un grup de Divisió d'Honor les coses es presentaven dures, amb el millor de cada casa. Hem convocat un equip arreglat amb l'Àlvar Alonso de cap de cartell. A la fi ha estat el tercer millor jugador d'una categoria farcida de titulats. Ha guanyat amb claredat el Barcelona A, que enguany sembla que ha fet el bon propósit d'emplenar la vitrina per celebrar el seu centenari. Colon Sabadell Chessy i Ateneu Colon tancaven el podi, i a continuació... el Gerunda. L'equip ha estat quart, per tant.

Diumenge vinent el grup I amb molta presència gironina

El Gerunda i el Figueres (quart i cinquè avui), juntament amb els dos millors del grup II (Platja d'Aro i Olot) configuren un grup de Divisió d'Honor que el diumenge 24 de gener serà especialment gironí. Casualitat o no, els dos equips que han ascendit en el Llampec d'avui s'han reforçat de manera significativa per la temporada que hem encetat. Tota una declaració d'intencions.

 

Gerunda B a meitat de classificació del Llampec

Correu Imprimir PDF

logo_camp_cat_llampec_online

 

Cinquens al grup III

Primer diumenge de competició dels tres previstos. El Campionat de Catalunya Llampec per equips on-line ha començat bé pel Gerunda B. L'equip era relativament el que li tocava segons l'ordre de forces, amb diversos noms que coincidiran amb el filial que es pugui veure en Lliga Catalana (quan sigui). Des de Jordi Garcia, Xavier Saurina i Xus Moles (a la foto), juntament amb joves jugadors que demanen pas com Leo Valle, Marc Jordà o Bernat Xifra. Tancaven l'aliniació jugadors que han participat a Preferent: Josep Serra, Josep Pont, Pau Amich i Quim Mundet. Al tercer grup hem estat aparellats amb sis equips de 1ªDivisió i tres més (apart del nostre) de 2ªDivisió. Per tant, en un grup barrejat on a priori hauriem d'estar a la part baixa del quadre.

La Lira A ha estat clarament el millor equip amb 109 punts. Nosaltres hem estat cinquens sumant 75 punts, amb Leo Valle i Xavier Saurina com a puntes de llança. Un afegitó: és una incògnita com evolucionarà l'elo de molts jugadors quan reprenguem el joc presencial, especialment en nanos com en Leo que han dedicat tantes hores als escacs.

 

Memorable Gerunda C al Campionat de Catalunya Llampec

Correu Imprimir PDF

logo_camp_cat_llampec_online

 

Ha faltat un puntet per mantenir-se al grup V

La nostra intenció era que el Gerunda C participés en un grup més enrera (el de 2ª Territorial). La veritat és que no hem tingut opció i hem estat inclosos al cinquè grup. Aquest estava format per cinc equips de 2ªDivisió i cinc de Preferent. Els nostres jugadors acrediten un elo català a la franja de 1650 a 1750. Certament tenien per davant un matí esportivament exigent. Amb tot l'equip ha estat molt sencer i, si bé és cert que ha acabat en novena posició, li ha mancat un únic punt per mantenir categoria.

En Mauro Alonso i en Marc Mallorquí han estat especialment bé amb 18 punts. Javi Bonilla, Octavi Serra, Roger Castilla (a la foto), Pere Naspreda i Carles Liern eren la resta de components del Gerunda C. La propera setmana jugarem al grup VI i això ens hauria de suposar rivals (presumiblement) més assequibles. El que s'ha vist avui... per estar contents!

roger_castilla_online

 

El Gerunda D molt jove no s'arruga al Campionat Llampec

Correu Imprimir PDF

logo_camp_cat_llampec_online

 

Bon paper en un grup de Preferent

La normativa de la competició on-line d'avui obliga a inscriure els equips correlativament i respectant les categories que mantenen en Lliga. En d'altres paraules: ja que el Gerunda D és un equip de Preferent a la Lliga Catalana, l'equip que hem inscrit a la competició on-line s'ha enquadrat en el grup VI (de deu grups) coincidint amb equips de Preferent.

ignasi_vilasalo

El nostre equip estava format per vuit jugadors (sub10 i sub12) i dos adults. Els elos (català estàndar) no anaven més enllà de 1650 punts. Hem quedat novens i això suposa que la propera setmana el Gerunda D serà al grup VII, amb rivals de la categoria de 1ª Territorial. Però és el de menys.

Ens ha agradat veure com la majoria de jugadors gerundenc han puntuat repetidament. L'Ignasi Vilasaló (el veiem a la foto) i en Martí Castilla han aconseguit 17 punts. En Liam Valle, l'Alexei Vyboyshchikov i en Dalmau Palahí han sumat 16 punts, en Jofre Aldeguer 15 i en Xevi Torres 14. I just a continuació en Carles Saurina, en Jofre Serra i en Bernat Aldeguer. Puntuacions molt semblants totes elles.

Una dada. L'equip vencedor de la categoria, l'Alt Empordà, entenem que estava encapçalat pel MI René Alonso. El contrast de nivells ha estat evident.

 

Els nens del club connectats al Torneig de Reis (7)

Correu Imprimir PDF

dani_fernandez_reis joel_falgueras

En Dani i en Joel en acció al Torneig de Reis. Sotscampió amb l'equip sub14 i campió amb el sub12

 

Enllaços al Campionat de Catalunya Llampec On-line

Correu Imprimir PDF

GERUNDA A (Grup 1): FCE Llampec equips I Team Battle #SmGWMFDF • lichess.org

GERUNDA B (Grup 3): FCE Llampec equips III Team Battle #QyvG2giP • lichess.org

GERUNDA C (Grup 5): FCE Llampec equips V Team Battle #FMtGZPtn • lichess.org

GERUNDA D (Grup 6): FCE Llampec equips VI Team Battle #GgT1ZPNV • lichess.org

 

Luis Enrique, Leo i Mauro al capdavant de les Ràpides d'avui

Correu Imprimir PDF

logo_chess_com

 

126è Torneig on-line

Seguim amb els Torneigs on-line dels dissabtes. Avui al capdavant en Luis Enrique Valle, després Leo Valle i Mauro Alonso. A continuació, Josep Serra com a quart classificat, Javi Bonilla, Liam Valle, Carles Saurina, Dalmau Palahí...

 

Els nens del club connectats al Torneig de Reis (6)

Correu Imprimir PDF

albaa alba

Dani i Toni Alba jugant al Campionat de Reis. Eren fora, però ni que fos pel mòbil varen voler participar.

 

Quatre equips del Gerunda al Campionat de Catalunya Llampec On-line

Correu Imprimir PDF

logogerunda

 

Trenta-set jugadors repartits en quatre equips

En el decurs dels tres diumenges de gener que resten (17, 24 i 31) es disputarà el Campionat de Catalunya Llampec per Equips. És una nova competició del calendari, de creació recent (noblesa obliga, que diuen). Quatre equips representaran al Gerunda: el Gerunda A com equip de Divisió d'Honor, i successius filials (Gerunda B, Gerunda C i Gerunda D). Pràcticament la meitat de jugadors que aliniarem pertanyen a categories de promoció (de sub10 a sub18) malgrat no ser una competició amb limitacions d'edat. Hi participen escaquistes del nostre club de totes les edats.

La iniciativa és molt bona, per bé que l'horari és millorable al nostre entendre (donat el caràcter on-line i les hores de llum, potser fer-ho en horari de tarda hagués estat de més bon coordinar).

marc_mallorqui_reis

Il·lustrem la notícia amb una foto d'en Marc Mallorquí al recent Torneig de Reis. Formarà part del Gerunda C

 

Campionat per Equips Llampec on-line

Correu Imprimir PDF

logo_catalana

 

Tres diumenges pel matí: 17, 24 i 31 de gener

Demà dimarts es tanca el termini d'inscripcions pels equips del Campionat de Catalunya Llampec. Es jugarà els tres propers diumenges de les 10h a 12h, a través de la plataforma https://lichess.org/. Del Gerunda hi ha una trentena de jugadors que han confirmat la seva predisposició a participar-hi. Tot apunta que inscriurem quatre equips. Els indecisos de darrera hora envieu un whatsapp al 660598283 dimarts pel matí.

 
Més articles....


Pàgina 1 de 544

La frase de la setmana

"El bon jugador, sempre té sort"

Raul Capablanca

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Usuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

Quin és l'escaquista de la Història que més t'ha impactat?
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com