Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font

Xifres torturades

Xifres torturades: segueix creixent l'interès per la web

Correu Imprimir PDF

xifres

Gràcies a tots !!!

Aquesta vegada no ha calgut torturar massa les dades (encara que incloguem l'article dins de la secció de "Xifres torturades" no és així). Continua creixent el seguiment d'internautes, amics, socis, jugadors, lectors ocasionals o habituals... les xifres ens diuen que aneu seguint el que us expliquem. Des que l'any 2009 vàrem iniciar la web del Gerunda en el format actual, el mes d'octubre del 2013 ha estat el mes amb més accessos, per davant del juliol del 2012 i del 2013 (dates que coincideixen amb l'Obert Ciutat de Girona que, de per si, desperta molt interès). En total han estat 4.833 els accessos d'octubre que eleven les visites a 155.723, amb 36.411 visitants únics i 306.106 les pàgines vistes. Gràcies. A tots, moltes gràcies.

grafica_accessos_octubre_2013

 

Xifres torturades

Correu Imprimir PDF

xifres

Nova secció

Estrenem una nova secció que "alimentarem" periòdicament i que tindrà en les dades, les xifres, estadístiques... com a fil conductor. Trobareu aquesta secció al desplegable "De tot una mica" a la capçalera del nostre web.I per què hem triat aquest nom? Ens ve al cap aquella frase de que "les xifres convenientment torturades poden confesar qualsevol cosa". Doncs això!

Quants jugadors juguen regularment?

Hi ha determinades xifres a les que no tenim accés i/o el tractament de les mateixes no és gens evident. En aquest primer missatge de "Xifres torturades" ens preguntem quants dels escaquistes federats participen habitualment en tornejos habituals. A través del web de la FCE podem concloure que hi ha 7.007 jugadors federats pels diferents clubs catalans.

xifres_1

D'aquests, el 31% (2174 federats) tenen alguna partida avaluada en els 4 mesos d'estiu. Correspondria a la llista que va de juny a setembre, ambdós inclosos. És cert que algun torneig d'abril/maig apareix a aquesta llista de variació d'elo (Obert Llinars). De la mateixa manera, algun campionat de setembre no ha arribat a temps a ser avaluat (Obert Santa Eugènia). Una cosa va per l'altra.

 


La frase de la setmana

"En els escacs la victòria suposa una satisfacció per l'amor propi; però la derrota no comporta deshonor"

Benjamin Franklin

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

IV Ràpides de Nadal "La Llufa" (Al Centre Cívic Pla de Palau, el 28/12/2018 a les 21h. Ràpides a 3m + 2s per jugada, 10 rondes)

IX Campionat Nadalenc d'Escacs Infantil (Al Centre Cívic Pla de Palau, 27 i 28 de desembre de 2018, de les 16h a les 20h)

Usuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

L'oferta de tornejos a les comarques gironines em sembla...
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com