Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


Benvinguts

Correu Imprimir PDF

josep_serraEstimat navegant, acabes d'aterrar a la plana web del Club d'Escacs Gerunda. Si ja estàs introduit en el petit món dels escacs gironins de ben segur que ja ens coneixes, o almenys hauràs sentit parlar de nosaltres, però si no és així no aixequis el vol encara i permet-me que et faci cinc cèntims de qui soms i què fem.

Com tot club d'escacs, som un grup de persones que disfrutem jugant a aquest joc i que estem organitzats en forma de club per tal de prendre part en les diferents competicions que s'organitzen tant a nivell individual com per equips. Cada temporada creixem una mica més i sempre intentem mantenir-nos esportivament actius, tant com ens és possible. Hem triat, com ja te'n hauràs adonat, portar l'antic nom de la nostra ciutat, Girona.

A nivell de club participem en el Campionat de Catalunya per Equips, en el qual els útims anys hi hem tingut sempre una actuació destacada, arribant fins a la categoria de 1a divisió catalana. A nivell individual participem en els diferents campionats que s'organitzen al llarg de l'any, i que ens donen la possibilitat no només de millorar el nostre nivell de joc, sinó també la de passar bones estones i conèixer gent d'arreu. Per exemple, els campionats de Banyoles, Lloret, Vilanova de Salt, Figueres, Castellar del Vallès, Badalona, Mataró, Andorra, Benasque, etc.

Si t'agraden els escacs i vols conèixer gent nova o millorar el teu nivell de joc t'animem a que et posis en contacte amb nosaltres. T'ajudarem a iniciar-te en el món de les 64 caselles.

No deixis tampoc de consultar regularment la nostra pàgina, perquè hi anirem posant informació de tota mena relacionada amb els escacs gironins, així com també informació de les diferents activitats que anirem organitzant.

Josep Serra  Palomar
President del Club d'Escacs Gerunda

 

 

La frase de la setmana

"Res excita més a Grans Mestres avorrits que una novetat teòrica"

D.Lawson

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Zona vipUsuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

El que trobo a faltar a les xarxes és...
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com