Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


6è Campionat d'aficionats

Correu Imprimir PDF

Aquest dissabte 18 d'abril s'ha celebrat la 6a edició del Campionat d'Aficionats del Gerunda, amb una trentena llarga d'escaquistes. Aquesta vegada molts dels participats han estat especialment joves, amb resultats molt destacats.

 

Rasen Medinyà, guanyador del Campionat

El vencedor ha resultat Rasen Medinyà amb 6 punts, tants com rondes, seguit de l'Eloi Fanals i en David Boada. Fanals s'ha imposat a Boada en el desempat amb una partida ràpida. Tots tres són jugadors del Gerunda, proa coneguts per tots. A continuació, i de la quarta a la sisena posició, en Ramon Moret, en Josep Camps i l'Eli Pons que eren els jugadors que optaven als primers llocs abans de la darrera ronda. Tots tres han sovintejat els primers taulells durant tota la tarda (aquells on juguen els més ben classificats).

 

Partides de desempat: Boada-Fanals, Moret-Feliu

Remarcable també el resultat dels tres jugadors de l'UdG que ens han acompanyat: l'Oriol Terrados, en Dionís Fajula i Ferran Ballon (tots tres a la zona mitja alta de la classificació).

Al mateix temps, s'ha establert una competició que englobava a tots els jugadors de fins a 10 anys. Triple empat final, resolt també amb partides ràpides. En Bernat Moret ha estat el guanyador, seguit de la Marta Feliu i de l'Eric Müller. Estem segurs de que els seguirem veient en d'altres campionats. L'Alex Coronel, en Pol Ros i en Genís Martí van estar ben apunt d'afegir-se als primers llocs. També en la categoria sub10 han participat en Louis Jorda, en Joan Cornellà, la Laura Martínez, en Marc Sánchez, l'Alex López, en Marc Martínez i en Pol Alonso.

 

Visió de la sala jocBASES DEL TORNEIG:

1. Campionat adreçat a jugadors no federats. S'admetran jugadors federats amb un elo màxim de 1799. No hi ha cap limitació d'edat.

2. Local de joc: seu del Club d'Escacs Gerunda (Centre Cívic Pla de Palau c/Saragossa nº27 GIRONA).

3. Dia: dissabte, 18 d'abril 2009 de 17h a 20.30h.

4. Ritme de joc: 15 minuts per jugador i partida. El torneig es disputarà a 6 rondes. Tot i que en funció del nombre d'inscrits l'organització es reserva el dret de modificar el sistema de competició, abans del seu inici, si ho considera oportú.

5. Inscripcions: Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la , o a través dels telèfons 972.23.10.46 o bé 660.59.82.83. La inscripció és de 5€, gratuïta pels socis del CE Gerunda (inscripció limitada a 50 jugadors). En qualsevol cas es tancarà la inscripció a les 16.30h.

6. Premis pels primers classificats.

Us hi esperem!!!

mafalda10

(Cliqueu sobre el següent link per consultar les edicions passades d'aquest campionat)

 

La frase de la setmana

"Res excita més a Grans Mestres avorrits que una novetat teòrica"

D.Lawson

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Zona vipUsuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

El que trobo a faltar a les xarxes és...
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com