Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


El Gerunda A vol rubricar la temporada més dolça

Correu Imprimir PDF

logogerunda

cirera1Fa un cert temps que el Gerunda viu moments dolços (d'implicació, de jugadors, d'equips, de planter, de presència...) i n'estem molt contents i orgullosos. Aquesta temporada els resultats esportius per equips estan sent especialment engrescadors, que s'ha traduït en bones classificacions en moltes categories. Bé, no en totes, però ja sabem que celebrarem algun ascens i que hi ha opció a jugar algun playoff.

Mirem de que tots els equips es sentin importants, que presentin aliniacions tan competititives com sigui possible, intentant que no hi hagi pràcticament ni vacants ni incompereixences. Vaja, que ens prenem la competició seriosament. Dit això, no podem amagar que el resultat del primer equip (com en tots els clubs, el nostre no és una excepció) marca una mica el to de la temporada. I aquest any el Gerunda A està realitzant la millor temporada dels nostres setze anys d'història.

Enguany juguem a Primera Divisió, la que és de fet la segona categoria del nostre país. Per sobre només hi ha la Divisió d'Honor, una lliga amb una dotzena d'equips farcits de titulats, d'excel·lents jugadors nacionals i estrangers, que sembla reservada a clubs amb  "armilla". Amb jugadors de la casa, gironins, el Gerunda A pot aquest diumenge guanyar-se el dret de jugar el playoff d'ascens. Sempre ens hem mirat la Primera Divisió amb molt respecte, conscients de que el primer objectiu era assegurar-nos la permanença.

quadre_primera_div_24032011

El Figueres A, a qui felicitem sincerament, ha dominat la competició amb vuit victòries i merescudament recupera plaça a Divisió d'Honor. Nosaltres anem segons amb 6 punts, seguits del Reus, el Tarragona i l'Andorra que en tenen 5. Falta un matx i volem ser "aquest segon" de nostre grup que jugarà el playoff d'ascens amb el sotscampió de l'altre grup. Tenim l'avantatge de dependre de nosaltres en una ronda en que els nostres rivals juguen amb clubs gironins. Però, el resultat que realment ens afecta és el nostre.

Tarragona A - Figueres A
GERUNDA A - Reus A
Andorra - Olot A

Encarem la recta final, sabedors de que l'empat amb el Reus ens permet jugar el playoff. Què passarà? Només sabem una cosa. El Gerunda A lliutarà per rubricar la temporada més dolça.

 

La frase de la setmana

"És impossible comprendre el món dels escacs sense mirar-lo amb els ulls de Capablanca"

Botvinnik

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Campionat de Catalunya Escacs Actius Edats (Campionat Actius sub8 sub10 sub12 sub14 sub20, Barcelona, 28 d'agost)

Zona vipUsuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

Quin és l'escaquista de la Història que més t'ha impactat?
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com