Club d'Escacs Gerunda

  • Incrementar grandària de la font
  • Grandària de la font predeterminat
  • Decrementar grandària de la font


Crònica del XIIè Torneig de Fires "Memorial Antoni Medinyà"

Correu Imprimir PDF

LogoGerunda

Com ja heu pogut llegir en dies anteriors la participació en aquest Torneig de Fires ha estat prou destacada. En total seixanta-dos jugadors han disputat les nou rondes del campionat. Potser esperàvem una mica més de presència de jugadors gironins, encara que és cert que el nombre de propostes, activitats, competicions... han fet d'aquest trimestre el més "farcit" que recordem. En canvi la participació de jugadors de clubs de fora de la nostra demarcació ha estat molt remarcable: Mollet, Sant Feliu de Lluçanès, Terrassa, La Lira, Calldetenes... A tots plegats moltes gràcies per acompanyar-nos!

mem_med_2     mem_med_03     mem_med_06     mem_med_07

mem_med_04     mem_med_05     mem_med_10     mem_med_12

 

El ritme de joc accelerat hauria de propiciar més disgustos pels jugadors titulats internacionals que participaven (en la edició del 2009 els "professionals" només varen perdre entre ells, sense donar opció als "aficionats"). mem_med_panoramica_1D'aquesta edició destaquem la victòria de Mario Parra (Tàrrega) enfront del GM Movsziszian, la de Didier Fernandez (Palafrugell) enfront el MI Arturo Vidarte i també la de Javier Castrillon (Gerunda) davant del MI Alejandro Ríos.

Amb alguna excepció momentània les primeres taules eren ocupades sistemàticament pels jugadors de més elo. Els jugadors gironins que més varen acostar-se al capdavant en diferents moments del campionat  varen ser Marc Prujà (Gerunda),    Didier Fernández (Palafrugell), Luis Enrique Valle (Gerunda), Carlos Salgado (Santa Eugènia), Javier Castrillon (Gerunda)... El millor jugador gironí, però, va ser en Francesc Parramon (Gerunda), seguit per Valle i per Salgado.

El millor veterà va ser en Xavier Vila (Salt i Girona), el millor sub16 en Javier Amores (Mollet), el millor sub14 la Gal.la Garcia-Castany (Santa Eugènia), el millor sub12 Alejo Gimenez (Banyoles) i el millor sub10 l'Aleix Torres (Gerunda).

Els guanyadors dels diferents trams d'elo varen ser: Francesc Parramon (Gerunda), Manel Conde (Cecob) i Llorenç Ramon (Gerunda). La competició per equips va ser guanyada per l'equip local, per una petita diferència enfront del Mollet.

Acabem recordant el podi i emplaçant-vos a la propera edició. Campió: MF Orelvis Perez (Sabadell); sotscampió MI Filemon Cruz (Tres Peons); i tercer MI Jonathan Cruz (Ateneu Barcelonès). http://www.chess-results.com/tnr39461.aspx?art=4&lan=2&fed=PER&m=-1&wi=1000

 

mem_med_premis

Foto dels premiats (primers classificats, guanyadors de trams i per edats), de l'organització i la família Medinyà

 

La frase de la setmana

"Ajudeu les vostres peces, perque us ajudin"

Paul Morphy

Problema del dia


Subscriu-te a la web!!

Pots seguir les novetats de la web per email o bé amb el nostre feed RSS.    

Entra el teu email:


  Web C.E. Gerunda
      

Ens trobaràs al Facebook!

     

Trobes el contingut de la web interessant? Comparteix-ho afegint una nota al teu perfil del facebook.

T'expliquem com fer-ho!

Col.laboradors


Idioma

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Welcome

Fes-te soci!!

Propers esdeveniments

Zona vipUsuaris connectats

Cap usuari connectat

L'enquesta

El que trobo a faltar a les xarxes és...
 

Amb Firefox!

Veuràs molt millor la nostra web si fas servir el Firefox!! Descarrega-te'l a la següent direcció: www.getFirefox.com